Blog

Ndarja ndërmjet Fesë dhe Kulturës

Become a Patron! Arundhati Roy Nuk është e mundur më të ballafaqosh një Perëndim “sekular” me një Lindje “fetare”, shkruan Oliver Roy. Sekularizimi dhe de-kulturimi…

Continue reading