Dije Tradicionale

Të Jetosh Trashëgiminë Abrahamike: Vlefshmëria e Riteve dhe Ritualeve në Epokën e Modernitetit

Imazhet e përvitshme të Haxhit (pelegrinazhit të përçdovitshëm në Mekë) vazhdojnë të tërheqin vëmendjen e botës. Ndërsa njerëzit bëhen dëshmitarë të sinkronizimit të veprimeve dhe…

Continue reading