Dije Tradicionale

Mposhtja e joshjes së ISIS-it

Kryemyftiu i Egjiptit, Sheuḳi Al-lām, vuri pikat mbi ‘i’ duke porositur njerëzit t’i drejtohen ISIS-it si SKIS apo Separatistët e al-Kaedës në Irak dhe Siri…

Continue reading