Artikuj

Kurani, Hebrejtë dhe Esdra si bir i Zotit

Përse Kurani na thotë se hebrejtë pretendojnë se Esdra (‘Uzejri) është bir i Zotit (Kuran, 9:30), kur hebrejtë nuk kanë ndonjë pretendim të tillë apo…

Continue reading